Dj nunta Bucuresti
Dj nunta Bucuresti
Dj nunta Bucuresti
Dj clubbing
Dj clubbing
Dj clubbing
DeeJay
DeeJay
DeeJay

Pentru ca nunta ta sa fie una reusita, este important ca playlist-ul pentru petrecere sa fie pe gustul invitatilor, astfel incat acestia sa nu stea la mese ci pe ringul de dans. Dar cum alegi playlist-ul de nunta? In primul rand, nu trebuie sa iei aceasta decizie singur. Un Dj nunta bun va sti exact ce melodii sa aleaga pentru a tine invitatii in priza.

Daca totusi vrei sa contribui si tu la playlist, incearca sa alegi melodii care sa fie pe placul majoritatii. Nu poti multumi pe toata lumea dar cu siguranta iti cunosti invitatii suficient de bine cat sa faci alegeri care sa ii multumeasca pe cea mai mare parte dintre ei.

Incearca sa alegi melodii din toate genurile muzicale, pentru ca playlist-ul sa fie unul cat mai variat. Cu siguranta ai fost la alte nunti in trecut si stii ce melodii au ridicat lumea in picioare si ce melodii nu au reusit sa faca acest lucru. Poti sa incluzi melodiile pe care ti le amintesti antrenante si in playlist-ul tau.

Trebuie sa tii cont si de preferintele tale si ale partenerului, dar nu numai. Nu este suficient sa va placa muzica voua, pentru ca petrecerea sa fie una reusita. De aceea este de preferat sa includeti toate genurile muzicale in playlist, chiar daca unele nu sunt pe placul vostru, dar credeti ca ar fi pe placul nuntasilor.

Daca ai optat pentru formatie in loc de DJ puteti discuta cu ei pentru a vedea ce genuri muzicale pot aborda. Exista formatii ce canta exclusiv muzica populara, in timp ce altele sunt mult mai flexibile si versatile. Astfel vei sti exact la ce sa te astepti din partea lor in ziua nuntii.

Dupa cum am spus deja insa, cel mai important este dj-ul (daca ati optat pentru dj, si nu formatie). Alege unul cu experienta, care sa stie cum sa faca atmosfera si sa tina lumea pe ringul de dans. Poti gasi cu usurinta persoana potrivita, chiar online.

 

mai
03

Dj Evenimente

dj

Oferim servicii profesionale de Sonorizare si DJ pentru diferite tipuri de evenimente: nunta, botez, majorat, petreceri mondene.

De asemenea putem oferi Jocuri de lumini,lumini inteligente, lumini arhitecturale, lasere, fum, baloane.

Dj si Sonorizare evenimente

In ultimii ani tendinta de a opta pentru Dj in defavoarea formatiilor live este tot mai accentuata, nu neeaparat din cauza pretului semnificativ mai scazut cat prin diversitatea muzicii oferite de DJ.
In general orice Dj dispune de orice gen de muzica : Hore, Sarbe, Muzica populara din orice regiune a tarii, Melodii vechi nemuritoare, melodii de pahar, romante, tangouri, valsuri, lautaresti, Rock&Roll, Disco, manele ,muzica orientala, hituri ale anilor 70′,80′ dar si cele mai in voga hit-uri, toate in varianta lor originala . Programul ales  impreuna cu DJ-ul este facut sa ridice toata lumea la dans si sa aduca buna dispozitie.
Optional, pentru o atmosfera mai aparte se poate opta pentru diverse jocuri de lumina (lasere, Instalatie de fum, Scanere, Moving-head-uri, Stroboscop etc.)


Sonorizarea este asigurata de aparatura profesionala in pas cu tehnologia nou aparuta pentru o sonorizare de inalta calitate:
– Boxe active 14″ FBT 900w / buc.

– Boxe active 15 ” RCF 750 w/ buc.

– Boxe pasive 15″ Behringer 500w / buc.

– Boxe Pasive 12″ P-audio 300w / buc.

– Subwofere P-Audio 15″ 500w / buc.

– Amplificatoare Ecler, Behringer

– Mixere Yamaha, Alesis, Behringer

– Microfoane cu / fara fir Electro-voice, Shure, Behringer

Oferta Dj si Sunet

 

Oferim discount de 10%  la pachetele de Sonorizare si DJ pentru orice tip  de eveniment (nunta botez, petrecere, majorat etc.) care are loc in zilele de vineri sau duminica.